TURNEN

RECREATIEF AANBOD TURNEN

Sta je de hele dag in handstand? Is de trampoline in de tuin je favoriete plek? Dan is turnen iets voor jou!

Wij bieden turnlessen op een recreatief niveau, waarbij we je op de verschillende toestellen je eigen grenzen kan verleggen. We starten met uitdagend opgebouwde klim- en klauterparcours voor de kleuters (+3 jaar) en bouwen stapsgewijs ieders turnvaardigheden verder uit.

WAT EN VOOR WIE?

  • Kleuterturnen (vanaf °2021). Onze kleuterlessen zijn gebaseerd op de effectieve bewegingsprogramma's voor kleuters Kidies en Multimove
  • Recreatieve gymnastiek voor jongens en meisjes vanaf het 1ste leerjaar. Ieder lid start in de basisgroep van zijn/haar leeftijd.
  • Na selectie kunnen leden doorstromen naar een gevorderde groep (gym+ en selectie). Nieuwe leden schrijven altijd in voor hun gewone leeftijdsgroep. In september wordt per groep gekeken of er leden kunnen doorstromen naar de gevorderde groepen. 
  • Gymnastiek en conditietraining voor volwassenen vanaf 16 jaar. Voor iedereen die zin heeft om te (leren) turnen, aan zijn/haar conditie te werken, sportief uitgedaagd te worden, ... op ieders niveau.

Ieder sportseizoen werken we toe naar een spetterende turnshow.

LESDAGEN

De lessen gaan door op zaterdag, dinsdag en woensdag. Voor sommige groepen wordt een tweede lesmoment voorzien (zie uurrooster). Het is niet verplicht om hieraan deel te nemen.

Het uurrooster voor seizoen 2024-2025 kan je hier terugvinden. 

LOCATIE

Sporthal De Koekoek

Sportlaan 4

3545 Halen