VEELGESTELDE VRAGEN

Is er een uniform?

Turnen:

Kleuters: onze kleuters dragen sportieve kledij (niet van de club), met turnschoentjes (witte zool) of op blote voeten (niet op sokken!).

Meisjes: de meisje dragen ons club-turnpakje* (blauw blinkend turnpakje met steentjes, zilver en witte afboording). Er kan (niet verplicht) een zwart broekje bij gedragen worden. We turnen op blote voeten.

Jongens: de jongens dragen een T-shirt en bijbehorende short van de club*. We turnen op blote voeten.

* Kan aangekocht worden via de club.

De pasdagen gaan door in de sporthal. Data volgen later.

Dans: 

De dansers dragen loszittende kledij en sportieve schoenen.


Is de aankoop van een uniform verplicht?

Vanaf het eerste leerjaar verwachten we alle jongens en meisjes die turnen in clubkledij. 

Kledij kan aangekocht worden tijdens de pasdagen.


Hoeveel kosten de lessen?

Je kan de tarieven terugvinden op de pagina lidgeld.


Moet je turnen en dansen combineren?

Neen. Je kan ook kiezen voor één van beide sporten. Je kan er dus voor kiezen om enkel te turnen of enkel te dansen. De combinatie is natuurlijk ook mogelijk. 


Is er nog plaats in de leeftijdsgroep van mijn kind?

Ja kan zelf nakijken of de leeftijdsgroep van jouw kind nog beschikbaar is. Ga naar 'inschrijven' en volg de stappen om in te schrijven. Als de gewenste leeftijdsgroep nog zichtbaar is, kan je gewoon inschrijven. Als de gewenste leeftijdsgroep niet meer beschikbaar is, kan je een mailtje sturen naar info@halenseturnkring.be. Je zoon/dochter komt op de wachtlijst. We contacteren je als er een plaatsje vrijkomt.

Let op: nieuwe en niet-geselecteerde leden mogen niet inschrijven in een selectiegroep (Gym+, Selectie A, Selectie B).


Hoe verwerkt HTK vzw mijn persoonlijke gegevens?

De Privacyverklaring Halense Turnkring vzw kan je hier terugvinden. Inge Buntinx is onze 'verwerker' van de persoonlijke gegevens. De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw is de verwerkersverantwoordelijke.


Waarvoor kunnen mijn gegevens gebruikt worden?

Je gegevens worden enkel gebruikt voor de werking van de club. Om je te kunnen verwittigen (nieuwsbrief, e-mail) rond bepaalde activiteiten, om je lid te kunnen maken van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen, om een turnongeval aan te geven, om opleidingen te organiseren, om subsidies bij de Stad Halen te kunnen verkrijgen, ...

We geven je gegevens niet door aan derde partijen. Er werd een register van gegevensverwerking opgesteld, waar je dit allemaal kan nakijken. Het register van gegevensverwerking kan geraadpleegd worden, u kan hiervoor een vraag richten via info@halenseturnkring.be