Covid update

9 november 2021

Beste ouders, turn- en dansvrienden,

We ontvangen veel vragen en bezorgdheden in verband met de turnlessen nu de coronacijfers opnieuw de hoogte in gaan. Op dit moment kunnen we, in overleg met de stad Halen, alle turnlessen gewoon laten doorgaan.

We willen jullie echter wel vragen om zelf verantwoordelijk en waakzaam te handelen. Is je kind ziek, heeft het symptomen of heeft je kind (mogelijks) een hoog risicocontact gehad; laat je kind dan NIET komen turnen. Is je kind positief op covid-19 en aanwezig geweest in de turnles, gelieve ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via info@halenseturnkring.be.

Daarnaast vragen we jullie om de vooropgestelde coronamaatregelen goed op te volgen. We vragen aan alle ouders om een mondmasker te dragen bij het afzetten en ophalen van je kinderen. Ook kinderen vanaf 12 jaar dienen bij het binnenkomen in de sporthal een mondmasker te dragen. Tijdens het sporten mag het mondmasker afgezet worden. Het  gebruik van kleedkamers is tot op heden toegelaten maar willen we graag tot een minimum beperken. Kleed je kind, indien mogelijk, reeds thuis om zodat de tijd in de kleedkamer beperkt is. Wij proberen tevens te zorgen voor een goede ventilatie in de turnzaal. Gezien de huidige temperaturen is het (mogelijks) aangewezen je kind een extra trui of sweater mee te geven om te dragen tijdens de turnles. Een goede en regelmatige handhygiëne blijft uiteraard ook belangrijk. Ontsmet dus je handen bij het binnenkomen van de sporthal.

We hopen op deze manier en samen met jullie het sportaanbod voor jullie kinderen te blijven garanderen.

Sportieve groeten,

Bestuur en trainers HTK vzw